astratex.ro

 

Criza economică nu a reușit decât să reajusteze prețurile pe piața imobiliarelor, amintirea vremurilor în care prețurile explodau și produceau venituri substanțiale din imobiliare nu a fost încă uitată. Mai mult, se visează cu optimism la revenirea acelor vremuri.

Și în acest domeniu, ca de fapt în foarte multe alte domenii, s-a pierdut fondul de bază, în cazul nostru cum și de ce s-a dezvoltat piața imobiliarelor. Firește, speculațiile fianciare au beneficiat de o nouă oportunitate dar acestea au funcționat pe termen scurt și doar într-un număr determinat de situații. Poate ultimă criză să fi fost de o anumită amploare dar corecția a venit în cele din urmă și finalul nu a avut câștigători.

Singura soluție sustenabilă în timp a pieței imobiliarelor este de a prezenta o ofertă de bunuri și servicii cu o valoare adăugată corectă. Teoretic sună frumos dar practic nu există așa ceva.

Să analizăm primul atribut al unei proprietăți imobiliare și anume locația. Locația determină și valoarea proprietății. O valoare mare a unei proprietăți nu o încadrează imediat și în categoria de proprietăți DE LUX.

Al doilea atribut este suprafața. În mod evident valoarea proprietății este influențată de suprafață dar nu în mod independent ci în conjunctură cu toate atributele proprietății. Pentru exemplificare o locuință de două persoane cu suprafața de 100 mp poate fi încadrată la “DE LUX” dar în nici un caz la Londra sau New York (evident în anumite cartiere – deci “locația”).

Al treilea atribut este amenajarea, arhitectura, finisajul, dotări, utilități, etc. Din păcate nu am găsit un cuvânt care să descrie exact ceea ce vreau să transmit dar vă rog să vă imaginați. Gresia și faianța, chiar foarte scumpe, nu definesc o proprietate ca fiind “DE LUX” fără locație și suprafață.

Tranzacțiile unor proprietăți “DE LUX” sunt rare iar realizarea unor noi proprietăți din această categorie este un proces dificil și de lungă durată. Toate celelalte proprietăți imobiliare se pot încadra la diverse alte categorii, unele cu denumiri singulare sau personalizate dar în contextul economic actual pare că un nou atribut se naște și anume utilitatea.

Vizitați Agenția IMMO și cereți detalii suplimentare despre oferta de proprietăți imobiliare precum și de cererea existentă pe fiecare categorie de proprietate.

http://www.xn--dinic-vwa.ro/consultant/wp-content/uploads/2016/08/imobiliare.agentia.immo_.pnghttp://www.xn--dinic-vwa.ro/consultant/wp-content/uploads/2016/08/imobiliare.agentia.immo_-150x150.pngLaurențiu DinicăImobiliareAgenția IMMO,Galați,Imobil,Imobiliare,Proprietate  Criza economică nu a reușit decât să reajusteze prețurile pe piața imobiliarelor, amintirea vremurilor în care prețurile explodau și produceau venituri substanțiale din imobiliare nu a fost încă uitată. Mai mult, se visează cu optimism la revenirea acelor vremuri. Și în acest domeniu, ca de fapt în foarte multe alte...Comunitatea noastră profesională Dinică.ro
elefant.ro%20